Observator Transilvan
Bihor

270 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni în acțiune, în ultimele 48 de ore.

În perioada 26 – 27 iulie , poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Ca urmare a abaterilor constatate în traficîn ultimele 48 de ore, au fost aplicate 270 desancţiuni contravenţionale,cu amenzi în valoare de 127.130 delei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 26 depermise de conducere.De asemenea, au fost reţinute optcertificate de înmatriculareși au fost constatate18 tamponări.

179 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză,22 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționați cinci bicicliști și trei pietoni care au traversat neregulamentar, au fost sancționate patru depășiri neregulamentare, iar52 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Depistat de polițiștii orădeni în trafic, în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive.

Joi, 28 iulie a.c., la ora 01.30, pe strada Fagului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Conducătorului autoturismuluii-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradeacontinuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

Cercetați penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Miercuri, 27 iulie a.c., la ora 19.21, pe strada Calea Bihorului din municipiul Beiuș, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din Beiuș, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marți, 26 iulie a.c., la ora 19.34, pe drumul județean 191, în localitatea bihoreană Popești, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din localitatea Ciutelec, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marți, 26 iulie a.c, la ora 07.25, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Tinca / Depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

Miercuri, 27 iulie a.c., la ora 07.37, pe strada Victoriei din localitatea bihoreană Tinca, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic un localnic de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Beiuș / La volan, fără permis.

Marți, 26 iulie a.c., la ora 22.15, pe strada Burgundia Mare din municipiul Beiuș, polițiștii de ordine publică beiușeni au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere auto de nici o categorie.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetărilesub aspectul comiterii infracțiunii conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a vor merge fizic la școală și în scenariul roșu

observator

Adolescenta căutată de familie ! Hai să o ajutam sa o găsească !

observator

Sorin Cimpeanu: Şcoala nu te îmbolnăveşte

observator