Observator Transilvan
Maramures

300.000 de lei au fost acordati comunei Cicârlău de către CJ, pentru realizarea unui drum

Suma de 300 de mii de lei a fost acordată comunei Cicârlău, de către administrația județeană, pentru realizarea drumului de acces și a rețelelor edilitare spre noua fabrică de producție a grupului de firme Taparo.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a declarat că va fi mereu alături de administrațiile locale care încurajează crearea crearea de noi locuri de muncă, iar în Cicârlău urmează investiții extrem de importante pentru comunitate. Doar în prima fază, noua firmă va aduce aproximativ 300 – 400 de noi locuri de muncă pentru maramureșeni.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Fiecare nou investitor care vine în Maramureș reprezintă un plus pentru economia locală, iar administrația județeană va susține astfel de investiții în fiecare comunitate locală. Alături de consilierii județeni am votat pentru acordarea unei sume de bani în vederea susținerii proiectelor administrației locale din Cicârlău, aici unde primarul Sorin Lupșe a dovedit, în tot acest timp, că este un bun gospdar, fapt care se vede prin multitudinea de proiecte desfășurate în comună”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Acești 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi) reprezintă doar una dintre investițiile pe care instituția Consiliului Județean le-a acordat comunei Cicârlău, în acești patru ani de mandat. S-a luat în considerare și faptul că primăria Cicârlău are obligația de a asigura drumul de acces către noua investiție pe care firma Techtex, parte a Grupului Taparo, o face aici, dar și aducțiunea de apă, canalizare și rețeaua de curent în zonă. Totodată, acest drum va fi străbătut și de localnicii din Cicârlău.

Îl felicit pe primarul Sorin Lupșe și pentru lucrările importante care se defășoară în prezent în Cicârlău, prin PNDL 2, una dintre acestea fiind reabilitarea a aproximativ 6 kilometri de drum pe teritoriul comunei. O altă investiție importantă la administrația județeană a contribuit o reprezintă extinderea rețelei de gaz în localitatea Ilba, un vis de peste două decenii al localnicilor. Lucrurile importante se fac cu oameni dedicați comunității pe care o reprezintă și, în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș, voi susține toți primarii implicați în proiecte pentru cetățeni”, a declarat Gabriel Zetea, șeful administrației județene.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Noi precizari de la ministrul Educatiei

observator

Cum se vor organiza nuntile și botezurile de la 1 iunie ?

observator

Barurile, cluburile și terasele, verificate

observator