Observator Transilvan
Alba

Accident teribil. Un copil de 5 ani a murit ! (Foto)

Un copil de 5 ani a murit astăzi, 20 iunie, într-un accident de circulatie petrecut pe DN1 Aiud-Turda, la Decea. Un tânăr de 26 de ani, din Aiud, aflat la volanul unui BMW s-a izbit cu masina de un stalp și de o casa. Alte patru persoane au suferit leziuni.

În jurul orei 11.30, pe strada Principală din localitatea Decea, un tânăr de 26 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Aiud – Turda, s-a angajat în depășirea unui autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Aiud. Nu a reușit să depășească, iar la revenirea pe banda sa de mers a acroșat autoturismul din fața sa, după care a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp si cu zidul unui imobil. În urma accidentului, un minor de 5 ani, pasager în autoturismul condus de tânăr, a decedat, iar tânărul și doi minori, în vârstă de 17 ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare. De asemenea, o femeie în vârstă de 68 de ani, din Decea, care se afla în interiorul imobilului, a suferit leziuni ușoare si a fost transportată la spital.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Din primele cercetări a rezultat că minorul era pasager pe bancheta din spate a autoturismului, nu purta centura de siguranță și nici nu era fixat într-un sistem de siguranță cu retenție. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă si vătămare corporală din culpă”, spun cei de la IPJ Alba.

Sursa foto: www.alba24.ro

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Premierul da asigurari că nu urmează o carantină națională de Paşte

observator

Va sta un an in puscarie

observator

Cum se va modifica anul scolar

observator