Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Beneficiile fermierilor care fac agricultura ecologica

Fermierii în agricultura ecologică pot solicita și alte forme de sprijin pentru venit în cadrul politicii agricole comune (PAC). Acestea includ plățile directe și plățile pentru tinerii fermieri.

Practicarea agriculturii ecologice înseamnă a respecta anumite principii, reguli, cerințe. Toți producătorii, prelucrătorii sau comercianții care doresc să își comercializeze alimentele ca produse ecologice trebuie să se înregistreze la o agenție sau un organism de control. Agenția sau organismul de control are responsabilitatea de a verifica dacă operatorul acționează în conformitate cu normele privind producția ecologică.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

De asemenea, UE îi ajută pe fermieri să înființeze organizații de producători care să-i protejeze împotriva practicilor comerciale neloiale și să le ofere sprijin în timpul fluctuațiilor pieței. Fermierii în agricultura ecologică pot solicita și alte forme de sprijin pentru venit în cadrul politicii agricole comune (PAC). Acestea includ plățile directe și plățile pentru tinerii fermieri. În plus, ei sunt automat eligibili pentru plățile pentru înverzire. Plățile pentru înverzire au fost concepute pentru a-i încuraja pe fermieri să ia decizii ecologice, iar plata automată pentru fermierii în agricultură ecologică reflectă numeroasele beneficii pe care acest tip de agricultură le aduce mediului, a explicat europarlamentarul Daniel Buda, pe pagina sa Facebook.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Alertă de inundaţii în Maramureş

observator

Fonduri UE pentru înființarea a două Căsuțe de Tip Familial destinate copiilor din Centrul de Plasament ”Prichindelul”

Man Cristina

Leul „mai tare” cu o idee

observator