Observator Transilvan
Life Satu mare

Caravana TIFF la Negresti-Oas. Ce impresii a lasat ?

Atelierele de creație pentru copii realizate prin proiectul „Călătorim în trecut pentru succese viitoare” au luat sfârșit aseară. Caravana TIFF a încheiat seria evenimentelor dedicate copiilor și adolescenților și, de ce nu, părinților.

O seară magică cu luna deasupra marelui ecran de proiecție, așa se poate descrie momentul. „Toată săptâmâna plină de evenimente dedicate copiilor o putem compara cu o explozie de culori, de zâmbete, de creație, de pozitiv și bun, de inocență.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Noi deja ne pregătim calendarul pentru alte evenimente, stați pe aproape.

Vă mulțumim pentru respectarea măsurilor de siguranță și pentru decența de care ați dat dovadă pe toată durata evenimentelor” spune primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

Organizarea acestor frumoase evenimente a fost în mâna Centrului Educațional Edutopia, iar mâna dreaptă a fost Primăria Negrești-Oaș prin Casa Orășenescă de Cultură, Muzeul Țării Oașului și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș. Mulțumim voluntarilor minunați care au avut grijă de siguranța noastră și a copiilor noştri!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Satmarenii așteptați să-și plătească taxele

observator

Ieri au informat … de astăzi vin amenzile !

observator

Beat crita, a urcat la volan

observator