Observator Transilvan
Tehnologie

ASUS anunță două telefoane cu cameră triplă

ASUS a anunțat în mod oficial noile modele de smartphone-uri ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro.

Telefoanele sunt în mare parte similare cu ceea ce sugerau leak-urile, însă acestea vin cu ecrane chiar mai performante decât ne așteptam. Desigur, cu specificații mai înalte vin și prețuri semnificativ mai mari.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Diferențele dintre cele două modele nu sunt tocmai evidente la o primă vedere. De fapt, acestea sunt foarte similare în design și capabilități. De exemplu, atât modelul ZenFone 7 standard, cât și fratele său ZenFone 7 Pro, folosesc ecrane cu diagonală de 6,67 și rezoluție Full HD+ pe format 20:9 (2.400 x 1.080 pixeli). ASUS laudă acest display cu acuratețe aproape perfectă a culorilor (Delta E).

Acesta este totodată și unul dintre puținele ecrane OLED de pe piață fără decupaje. Acest lucru este posibil datorită camerei principale de tip „flip”, care se rotește de pe spate pe față atunci când este necesar. Astfel, ZenFone 7 și ZenFone 7 Pro ar putea avea din nou cea mai bună cameră frontală de pe piață, întrucât aceasta este totodată și cea principală. Modulele foto sunt de asemenea identice între cele două modele.\

Sursa: www.descopera.ro

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

România, țara cu cel mai ieftin și rapid internet

observator

Tehnologie de inalta clasa. UPDATE-ul care iti va schimba viata

observator

Vești bune de la Facebook, pentru companii

observator