Observator Transilvan
Tehnologie

Primele telefoane „cameleon”, au ajuns pe piata

Vivo va aduce pe piață primele telefoane cu capac din spate care își poate schimba culoarea folosind tehnologia de sticlă electrocromică.

Produsele producătorului de smartphone-uri Vivo nu se vând (încă) în Europa, însă de-a lungul anilor, compania chineză a adus pe piață mai multe dispozitive interesante și inovatoare. Modelele Vivo au fost primele cu o cameră retractabilă și ecran fără decupaje, primele cu senzori de amprentă integrați în display și recent primele cu sisteme de camere stabilizate activ printr-un sistem de tip „gimbal”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Această tehnologie nu debutează acum pe telefoanele mobile. OanePlus a fost prima companie care a integrat un astfel de panel de sticlă pe spatele unui telefon în cazul modelului Concept One, realizat în parteneriat cu McLaren. De altfel, acela a fost și ultimul produs realizat în parteneriat de către cele două companii. Acolo, sticla care poate fi colorată la comandă era folosită doar pentru a ascunde camerele foto sau drept filtru ND pentru camere. Desigur, avea o singură nuanță: negru.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Tur virtual la bisericile de lemn din Maramures

observator

Aplicație creata de Facebook. Ce vei putea face cu Messenger Rooms

observator

Pe aceasta platforma va puteti programa pentru vaccinare

observator