Observator Transilvan
Mures Turism

Va invitam la un popas în satul Cund

Vă invităm să ne vizitați în micul sat transilvănean Cund. Veți experimenta ospitalitatea autentică a unui sat din Transilvania, vă veți descoperi “casa departe de casă” în casele săsești restaurate cu grijă și vă veți relaxa într-un decor care vă va seduce. În restaurantul Valea Verde veti fi răsfățati cu mâncăruri gourmet din cele mai bune ingrediente locale și cu un meniu de băuturi cu peste 200 de vinuri românești și internaționale.

Resortul se află aproape de Sighişoara (la 30 de kilometri) şi de Târgu-Mureş (la 45 de kilometri).

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Complexul a fost fondat în 2007 din dorinţa de a readuce la viaţă comunitatea unui sat printr-un tip de turism rural. Valea Verde poate găzdui până la 68 de oaspeţi, iar începând cu anul 2013 resortul a atras doi acţionari minoritari şi anume Dragoş Anastasiu şi Hilde Brandl.

În 2005, cei doi germani au început să cumpere ferme vechi, aproape de a fi una cu pământul, să le recondiţioneze şi să le dea o altă înfăţişare, având ca mână de lucru comunitatea locală. Când proprietăţile au fost gata renovate şi purtau amprenta ideilor celor doi investitori, au fost scoase treptat spre închiriere pentru vizitatorii care veneau să cunoască împrejurimile.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Romanii reincep calatoriile cu avionul

observator

După 15 mai, toate deplasarile în scop turistic vor fi permise

observator

Se anunța ploi în toată țara ! Ce spun meteorologii ?

observator