Observator Transilvan
Satu mare

Doliu în Maramures. Un preot a decedat !

Părinte Viorel Fereștean, parohul Bisericii „Nașterea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul” – Sighet IV (Valea Hotarului), din Sighetu Marmației, a trecut la cele veșnice la vârsta de 66 de ani, după o scurtă, dar grea suferință.

Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului împreună cu Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Centrul Eparhial din Baia Mare și cu părinții slujitori din Sfânta Episcopie a Maramureșului și Sătmarului, în aceste momente greu încercate, transmit un mesaj de mângâiere, compasiune și alinare sufletească pentru familia îndoliată.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Slujba înmormântării va fi săvârșită joi, 10 septembrie de la ora 13:00, de către Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului la Așezământul „Sfânta Lidia”, din Sighetul Marmației (de pe Sihei), ctitorie care a fost ridicată de către Preacucernicia Sa în memoria doamnei preotese, care a trecut la Domnul, cu puțini ani în urmă.

În aceste momente avem în gând cuvintele Sfântului Apostol Pavel: „Lupta cea bună ne-am luptat, călătoria am săvârșit, credința am păzit. De acum mi s-a gătit cununa dreptăţii, pe care Domnul îmi va da-o în ziua aceea, El, Dreptul Judecător, şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce au iubit arătarea Lui” (II Timotei, IV, 7-8).

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în Împărăția Sa cea veșnică! Veșnica lui pomenire din neam în neam!

https://www.amsieu.ro

Related posts

Explozii asurzitoare ! Muniție distrusa la Moftin ! (Foto)

observator

Curs de infirmiere la Crucea Roșie

observator

Simpozion la castel. Brancusi in centrul atentiei

observator