Observator Transilvan
Tehnologie

Google lansează Android 11

Utilizatorii de smartphone-uri cu Android se pot bucura pentru că Google lansează noua versiune a sistemului său de operare mobil și, după câteva luni bune de beta testing, gigantul tehnologic american lansează în cele din urmă versiunea stabilă a Android 11.

De această dată nu numai utilizatorii de Google Pixel se vor bucura imediat de această nouă versiune. O serie de producători au anunțat că intenționează să lanseze noua versiune a sistemului de operare către utilizatorii lor și, deoarece Android este un sistem de operare open-source, vom vedea fără îndoială o serie de dezvăluiri din partea acestora cu propriul software personalizat care rulează pe Android 11, transmite XDA. Dar ce dispozitive vor primi actualizarea mult așteptată?

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Bineînțeles cei care primeau și până acum cel mai repede ultimele update-uri de la Google sunt utilizatorii de telefoane Pixel și acest lucru nu s-a schimbat nici în acest an. Astfel, Android 11 este disponibil oficial pe Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL și Pixel 4a. Această nouă versiune a început să fie distribuită către terminale începând cu ziua de marți, 8 septembrie.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Ministerul Educației alături de Narada lansează un modul de clase digitale

observator

Inventatorul popularei comenzi „copy-paste” a murit

observator

Platformă online care prezintă evoluția în timp real a epidemiei de coronavirus

observator