Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Părinții au „interzis” în școli

Părinții nu vor avea acces în incinta unităților de învățământ ca să îi ducă pe cei mici să își vadă învățătoarele și să le înmâneze buchete de flori.

Autoritățile au fost întrebate de unii părinți cum se va proceda și dacă vor exista forțe suplimentare de ordine care să-i oprească pe adulții care se vor îmbulzi cel mai probabil la intrările în școli.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În privința asigurării forțelor de ordine, ele au existat și în anii trecuți. Nu știu eu care este protocolul încheiat între Ministerul de Interne și cel al Educației. Probabil că inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție sau de Jandarmi v-ar putea detalia. Eu sunt convins că, în acele puncte în care ei au funcționat și în anul școlar trecut, vor funcționa fără niciun fel de discuție. Din punct de vedere legal, administrarea unităților școlare revine, prin lege, primăriilor. Există contract încheiat între fiecare unitate de învățământ și primarul UAT în care sunt stipulate toate atribuțiile pe care le are primăria pentru administrarea școlii sau obligațiile pe care le are directorul din punctul acesta de vedere administrativ”, IPJ Bistrita-Nasaud.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Cazanul de fiert tuica a luat foc ! Au cerut ajutorul pompierilor

observator

Vaccinarea vulpilor cu momeli

observator

O fetița de 7 ani are nevoie de ajutor

observator