Observator Transilvan
Alba

Alba Iulia: Reparații capitale pe doua sectii

Consilierii județeni au de aprobat în ședința din 17 septembrie cifrele și detaliile investiției pentru reparații capitale la Secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

De fapt, este o actualizare a indicatorilor tehnico-economici aprobați în martie 2019, valoarea investiției urcând de la 2.7 milioane lei la 3 milioane lei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Proiectul presupune ”realizarea de spații in conformitate cu noile cerințe din punct de vedere sanitar și medical, în vederea asigurării unui circuit sanitar corespunzător între funcțiunile secțiilor medicale”, recompartimentări (dărâmarea unor pereți, construirea altora noi) și operațiuni complementare (instalații, finisaje).

De asemenea se vor amenaja spațiile pentru Unitatea de Supraveghere și Tratament Avansat al Pacienţilor Cardiaci Critici (USTACC).

Lucrările sunt estimate să dureze 17 luni.

Valoarea actualizată a investiției este 3.002.012,41 lei (în loc de 2.702.915,69 lei), din care lucrări construcții-montaj 1.952.876,30 lei (în loc de 1.512.338,34 lei, valoarea din 2019).

Suprafața construită desfășurată reabilitată va fi de 1.430 mp.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident în lanț

observator

Vine frigul !

observator

Scoli inchise din cauza vremii

observator