Observator Transilvan
Sport

FCC Baschet Arad și-a aflat grupele din cupă și LNBF

Consiliul Director al Federației Române de Baschet a aprobat sistemul competițional pentru Cupa României și Liga Națională atât la feminin, cât și la masculin.

7 echipe sunt înscrise în Cupa României și 11 în campionatul feminin. CSM Târgoviște și-a exprimat intenția de participare în LNBF, dar nu figurează printre echipele anunțate de FRB, din cauza proceselor și datoriilor vechi.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

FCC Baschet Arad va participa în ambele competiții interne. Finalista Cupei României a fost cap de serie la tragerea la sorți pentru prima fază și a ajuns în grupa B, alături de Olimpia CSU Brașov și Phoenix CSU Constanța. Va fi un turneu la care se joacă fiecare cu fiecare, în 27-29 octombrie. În grupa A sunt repartizate CSM Satu Mare, CS Agronomia București și ACS KSE Târgu Secuiesc.

A 7-a participantă este deținătoarea trofeului, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, care nu joacă în prima fază, ci direct la Final 4, pentru că este angrenată în preliminariile Euroligii. Câștigătoarele celor două grupe vor obține biletele pentru turneul final, alături de o ocupantă a locului doi, care va fi trasă la sorți. Câștigătoarea cupei va fi decisă în februarie sau martie.

Două grupe vor fi și în Liga Națională de Baschet Feminin, realizate în funcție de clasamentul înghețat de sezonul trecut. Elevele lui Bogdan Bulj fac parte din grupa A, împreună cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, CS Universitatea Cluj, Phoenix CSU Constanța, CS Rapid București și CSU Rookies Oradea. În grupa B au fost repartizate: CSM Satu Mare, Olimpia CSU Brașov, ACS KSE Târgu Secuiesc, CSM Alexandria și CS Agronomia București.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Handbal: Almudena Rodriguez revine la Gloria 2018 Bistrita-Nasaud

observator

Șase din cei șapte sportivi infectați cu Covid-19 sunt în izolare

observator

Gala Sportului Bihorean ! Ei sunt cei mai buni sportivi din judet !

observator