Observator Transilvan
Arad

Trei camioane au luat foc (Foto)

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, 10 subofițeri, cu ajutorul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șofronea, la trei camioane care au luat foc. Incendiul a fost stins în cele din urmă.

Detașamentul Arad a fost alertat pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la trei camioane în balastiera de la Șofronea. La locul incendiului s-au deplasat două autospeciale de stingere, 10 subofițeri și SVSU Șofronea.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În momentul sosirii echipajelor de intervenție cele trei cap tractor ardeau generalizat și violent, incendiul fiind favorizat atât de observarea acestuia cu întârziere, cât și de anunțarea târzie a acestuia. În urma verificărilor executate după finalizarea intervenției pe camerele de supraveghere incendiul a fost observat la ora 21.05, iar apelul la 112 a fost efectuat la 21.44, în prima fază personalul din balastieră a încercat să stingă incendiul. S-a acționat aproximativ o oră pentru limitarea propagării deoarece în vecinătatea celor trei cap tractor erau parcate alte șapte camioane. După aproximativ două ore de intervenție incendiul a fost stins fără a se propaga la alte camioane. Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit electric”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Tamponare frontala pe contrasens. Un bărbat a murit (foto)

observator

Alexandru Rafila: 15 elevi într-o clasa, banci distantate

observator

Am trecut la ora de iarna

observator