Observator Transilvan
Brasov Sport

Biljana Pesovic continuă pentru al șaselea sezon consecutiv la Olimpia Brașov

Biljana Pesovic va evolua și în stagiunea 2020-2021 pentru Olimpia CSU Brașov și va intra astfel în al șaselea sezon consecutiv alături de această echipă. Baschetbalista a ajuns la gruparea de sub Tâmpa în anul 2015, după trei sezoane petrecute la Danzio Timișoara.

Jucătoarea sârbă în vârstă de 37 de ani menține un nivel înalt de joc în fiecare an iar în sezonul 2019-2020 a înregistrat medii statistice de 16.8 puncte, 5.6 recuperări, 4.9 pase decisive și 2.9 intercepții în 19 partide din Liga Națională de Baschet Feminin.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Pesovic a fost lidera echipei sale la capitolul puncte marcate, pase decisive, intercepții, eficiență și minute petrecute pe parchet în campionatul încheiat în luna martie. Ea a jucat 32 de minute pe meci și a fost una dintre cele două jucătoare, alături de Ecaterina Armanu, care a început fiecare confruntare ca titulară.

Înaltă de 1.80 metri, sportiva a ajuns în semifinalele LNBF de fiecare dată de când evoluează pentru formația brașoveană, atunci când play-off-ul s-a disputat, între 2016 și 2019, iar în sezonul întrerupt de pandemie urma să se dueleze cu CSM Târgoviște în sferturile de finală.

Biljana a mai jucat în campionatele din Serbia, Rusia și Cipru înainte de a ajune în România. Aceasta a fost o prezență constantă de-a lungul timpului în naționala țării sale de 3 la 3.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Anunț de la militari. Trageri la Predeal

observator

S-a prăbușit cu TIR-ul peste parapeti

observator

Amendat după ce a afumat orașul

observator