Observator Transilvan
Turism

Casuța din copac … într-un sat din Hunedoara

Ea este un fost top-model internațional, el, un globtrotter, care a văzut aproape toată lumea – dar liniștea și-au găsit-o în România, într-un sat de poveste din Hunedoara.

La Peșteana, la doar 14 kilometri de Hațeg, și-au clădit, întocmai pe gusturile lor, un colț de rai autentic, hippie, dar, în același timp, modern și cool. ”Transylvania Log – the hidden village retreat” este locul unde îți vei încărca bateriile și de unde te vei întoarce alt om.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Transylvania Log” nu este doar un ”complex” de case tradiționale recondiționate. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe care ți-o dă fiecare colțișor. Vedeta retreat-ului e căsuța din copac, de pe terasa căreia vei avea un view excelent asupra zonei și te vei simți, cu adevărat, parte din natură.

E genul de căsuță perfectă, unde trebuie să dormi măcar o dată în viață. Acum, retreat-ul are o singură casă în copac, dar Rareș și Gabriela construiesc, în acest moment, încă una care va fi disponibilă spre închiriere, cel mai probabil, în luna iunie.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Nina Rus, premiata de Consiliul Judetean

observator

CFR Calatori suspenta 100 de trenuri ! Decizia intra in vigoare astazi !

observator

Lista tarilor cu risc epidemiologic

observator