Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Financiar Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Benzina si motorina s-au ieftinit

Preţul carburanţilor auto a scăzut cu 6 – 7 bani pe litru în cazul benzinei standard şi cu 8 – 9 bani pe litru pentru motorina standard, în medie, pe parcursul lunii august 2020, potrivit datelor furnizate pentru Agerpres de Consiliul Concurenţei, pe baza informaţiilor din Monitorul preţurilor carburanţilor.

Platforma online „Monitorul preţurilor carburanţilor” a fost lansată anul trecut de autoritatea de concurenţă şi afişează preţurile practicate de către şase reţele de benzinării din România – OMV Petrom, Rompetrol, MOL, Lukoil, SOCAR şi Gazprom, însumând aproximativ 1.300 de staţii de distribuţie.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În ceea ce priveşte benzina standard, cele mai mari preţuri au fost în benzinăriile Gazprom, respectiv 4,60 lei pe litru în medie, iar cele mai mici tarife, la Lukoil – 4,43 lei pe litru.

La motorină, Gazprom a avut, de asemenea, cele mai mari preţuri – 4,64 lei pe litru (media pe august), în timp ce dieselul cel mai ieftin a fost în reţeaua Petrom – 4,55 lei pe litru.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Eveniment dedicat lui Nae Antonescu la Biblioteca Judeteana

observator

Si-a batut nevasta. Politistii au emis ordin de protectie

observator

Ce petreceri vor fi in acest week-end ?

observator