Observator Transilvan
Life Satu mare

Drama ascunsa a tinerei Andreea

Ziarul Observator transilvan a intrat, in urma cu putin timp, in posesia unor dezvaluiri uimitoare privind-o pe tanara Andreea M., cea care recent s-a facut o parodie a unui personaj politic despre care am vorbit in articolele anterioare. In cadrul unui interviu acordat, Andreea face niste marturisiri. Andreea, care este o tanara frumoasa, deosebita si cu un suflet marinimos, merita toata atentia, respectul si chiar sustinerea noastra.

Andreea s-a confruntat cu un destin greu pentru un tanar de varsta ei si recunoaste ca uneori sufera si acum. Are un vis neimplinit. Nu si-a pierdut niciodata speranta, in ciuda vicisitudinilor, pe care, din pacate sau din fericire a avut parte de ele sub varsta de 20 de ani. In acelasi timp, tanara marturiseste, ca toate aceste declaratii sunt reale si nu sunt facute in scop fals sau pentru a castiga bani.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cu toate acestea, a avut si are parte de persoane care o sustin la modul sincer.

Am fost invatata de mica sa fiu credincinoasa. Atentie: am spus doar credincioasa. Aproape in fiecare duminica particip la biserica si totusi, am avut la un moment dat senzatia ca Dumnezeu m-a parasit. Plus ca aveam senzatia ca dau doar de oameni ciudati. Dar m-am documentat despre zodia mea (n.r.: Fecioara), ar avea si ea o “implicare”, ca sa zic asa. Dar stiti cum e, nu-ti pierzi speranta, exista o vorba, oricat de greu ti-ar fi. Au incercat intr-adevar la un moment dat, (aveam sub 17 ani, deci inca nu fusesem majora ) niste persoane sa ma convertesc la o alta religie, alta decat catolica sau reformata, insa am refuzat”.

Tanara marturiseste ca are o atractie in special pentru partea masculina, fiindca simte nevoia de mai multa afectiune, inca de cand era adolescenta.

Cu siguranta exista inca persoane care ma sustin in domeniul artei. In fond, fiecarui om ii e predestinat ceva. Apoi, e si norocul, care si ala consider ca trebuie sa iti fie predestinat. Unii spun ca poti sa fi chiar urat sa faci arta (Teatru, muzica, etc), si poti fii bun, dar se intampla sa nu fie. Fiindca asa trebuie sa fie. Si te consolezi cu ideea. Dar la un moment dat, visul poate deveni un “virus”, si din fericire am avut ocazia sa imi spuna acelasi lucru si alte persoane. Si iei cu tine implicit riscul de a obtine doar o diploma si atat. Cu siguranta exista un public avizat si neavizat. Asa cum, atunci cand ne uitam la televizor, exista emisiuni ce sunt emisiuni regizate, opinie obiectiva de altfel, asa exista si o doza foarte mare de subiectivism, care e greu sa fie inlaturat”.

Andreea ne-a marturisit ca exista un mentor, chiar doi, mai putin cunoscuti, care ii apreciaza calitatile artistice si o chiar o incurajeaza. Mai mult decat atat, un detaliu mai putin cunoscut celor mai indepartati, Andreea era sa decedeze inainte de nastere,mai exact era sa se sufoce.

Intotdeauna imi ascult instinctul si rareori mi-l ignor. Am avut o premonitie cu arta, cand aveam cam 9 ani. As putea spune un deja-vu. Acest aspect e mai putin cunoscut, intr-adevar, multora. Arta e un mod de gandi. Anul trecut chiar am fost invitata sa dau examen de specialitate in acest domeniu, insa am ratat aceasta sansa deoarece am aflat tarziu, insa nu am regrete foarte foarte mari in acest sens. Am trecut peste. M-am bucurat, evident. Nu exista persoana care sa nu sufere, si nu ma refer la lucruri minore sau la bani neaparat. Orice om este si va ramane o poveste. Cat despre aspectul cu nasterea, intr-adevar, mama imi povestea ca m-am nascut cu cateva zile mai devreme, fiindca am inceput sa ma sufoc din cauza cordonului ombilical, nu stiu exact ce s-a intamplat atunci, deci daca s-ar fi intarziat acest lucru, era aproape sigur ca astazi nu as mai fi vazut lumina zilei. Insa vedeti Dumneavoastra, Dumnezeu a avut un plan cu mine, caci altfel s-ar fi intamplat partea urata. Apoi, ca sa nu mai zic ca sistemul meu imunitar pana la varsta de 6 ani era slabit, aproape fiecare sarbatoare importanta din calendar o petreceam in pat, cu febra si impachetari, injectii multe etc., practic in primii ani de viata nu am resimtit din aceasta cauza magia sarbatorilor.

Amintiri destul de urate, intr-adevar. Cu totii gresim, este important sa ne cerem scuze si sa remediem problema, atat cat se poate, suntem oameni si e normal sa gresim. Sunt oameni buni care au parte de rele. Ca si o concluzie la cele spuse, voi fi foarte clara si voi mentiona ca cele spuse sunt cat se poate de reale si nu se urmareste un scop ciudat”.

A avut o copilarie fericita, insa ar fi putut avea parte de mult mai multe lucruri pozitive ca orice alt tanar. Se pot regasi scurte interpretari artistice, memorabile. Andreea e un exemplu pozitiv de urmat pentru noi toti.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Florin Piersic sărbătorit la vârsta de 83 de ani

observator

Elevii de clasa a IX-a nu vor avea manuale

observator

Peste 1200 de pasapoarte eliberate, in ianuarie, la Satu Mare

observator