Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Mures

A încercat sa rapeasca o fata de pe strada. Bărbatul, reținut

Un bărbat de 41 de ani din judeţul Mureş a fost reţinut, miercuri seară, de poliţişti, după ce ar fi încercat să răpească de pe stradă, în comuna Nimigea de Jos, judeţul Bistriţa-Năsăud, o fată de 12 ani.

Potrivit Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, un bărbat din comuna Nimigea de Jos a sunat, miercuri, la 112 pentru a sesiza că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi fost abordată de un necunoscut care i-ar fi solicitat să se urce cu el în maşină. Fata a refuzat însă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În după-amiaza zilei de miercuri, politiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat, pe raza localităţii Romuli, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din judeţul Mureş, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de lipsire de libertate in mod ilegal”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

El a fost reţinut, miercuri seară, pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Începe a treia etapa de vaccinare

observator

A urcat beata la volan

observator

A intrat cu mașina în stalp. O persoana incarcerata (Foto)

observator