Observator Transilvan
Bihor Sport

BCM U Pitești câștigă amicalul de pe terenul lui CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a primit astăzi, 8 ocotmbrie, vizita lui BCM U Pitești, pentru meci de verificare. Partida desfășurată în Arena Antonio Alexe s-a încheiat cu scorul de 82-79 (20-23, 21-21, 23-19, 18-16) pentru echipa argeșeană.

Cristian Achim i-a folosit încă din start pe Watson, Broussard, Fometescu, Zekovic și Valeika. Tudor Costescu a început cu Talton, Voinescu, Gajovic, Bishop și Uță. Cele două echipe au jucat mereu cu câte doi jucători români pe teren, respectând astfel regulamentul din cupă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Partida s-a desfășurat sub semnul echilibrului și a fost înregistrate multe schimbări la conducere. Partida s-a decis în ultimul minut, când Talton a înscris o triplă și și-a dus echipa în avantaj. De menționat este faptul că pentru BCM U Pitești a fost primul meci din acest presezon, cu rezultat cunoscut.

Gary Talton a fost cel mai bun jucător al meciului cu 17 puncte și 6 pase decisive. Goran Gajovic a adăugat 13 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Uță a terminat cu 11 puncte iar Jevtovic și Voinescu au marcat fiecare câte  10 puncte.

Dragan Zekovic a fost principalul remarcat al gazdelor cu 24 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Aaron Broussard și-a trecut în cont 10 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Peste 200 de elevi s-au inscris în etapa specială a Evaluarii Nationale

observator

Aproape 100.000 de persoane au trecut granița în ultimele 24 de ore

observator

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a vor participa fizic la ore, indiferent de scenariu

observator