Observator Transilvan
Cluj Maramures Sport

Rugby. Cupa României

Pentru a doua oară consecutiv, campioana României, CSM Știința Baia Mare, se vede nevoită să nu poată juca un meci din cadrul Cupei României.

După ce în urmă cu o săptămână pe terenul zimbrilor trebuiau să poposească cei de la Sport Club Municipal Timișoara, de data aceasta, băieții noștri au făcut deplasarea la Cluj, însă au așteptat la marginea terenului rezultatele testelor Covid-19 ale studenților clujeni. Cum acestea nu au ajuns la timp, oficialii partidei au decis să nu fluiere startul jocului, partida fiind în atare condiții omologată cu scorul de 5-0 pentru formația băimăreană.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Până la ultimul meci al zimbrilor din faza grupelor cel de la Timișoara programat pentru data de 21 noiembrie, bănățenii vor juca cele două meciuri cu CS Universitatea Cluj, iar în cazul a două victorii, finalista ce va fi prezentă pe 28 noiembrie în capitală se va decide în urma meciului direct, Sport Club Municipal Timișoara – CSM Știința Baia Mare.

La fel de interesantă rămâne lupta și în grupa B acolo unde Clubul Sportiv al Armatei Steaua București cu trei victorii din tot atâtea meciuri jucate a luat o serioasă opțiune pentru accederea în ultimul act al competiției, singura capabilă să spulbere visul militarilor fiind „buldogii” de la Clubul Sportiv Dinamo București.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Fără impartasanie de grup pana la 1 iunie

observator

Teste gratuite pentru angajati

observator

Raliu. Se inchide circulatia

observator