Observator Transilvan
Arad

Proxeneti, trimiși după gratii

Ancheta procurorilor vizează un dosar de trafic de persoane, trafic de minori şi act sexual cu un minor. Suspecţii ar fi ademenit şi cucerit mai multe fete din Arad, atât minore, cât şi majore, pe care le-au obligat să se prostitueze.

În urma perchezițiilor domiciliare, desfășurate în localitatea Satchinez (județul Timiș), au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, trei dintre persoanele conduse la audieri fiind bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor”, au anunţat anchetatorii. Cum au ajuns timişenii să păcălească minore din Arad? Ne spune comisarul şef de poliţie Cosmin Popovici, şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad: „trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, au fost reținuți, din cercetări reieșind că, în perioada 2019-2020, prin metoda loverboy, ar fi recrutat mai multe victime minore și majore. Prin exercitarea de acte de violență, le-ar fi obligat să practice prostituția în mai multe apartamente închiriate în municipiul Timișoara. Banii obținuți din prostituție ar fi fost însușiți de cei în cauză”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cei trei suspecţi reţinuţi au fost prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă, judecătorii emiţând pe numele lor mandate pentru o perioadă de 30 de zile.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Romania, lovita de un ciclon atlantic. Ce spun spun meteorologii ?

observator

„A zburat” peste calea ferata și a „infipt” botul masinii într-un beton (Foto)

observator

Persoanele care se vaccineaza au o zi libera

observator