Observator Transilvan
Mures

Patru judecători confirmați cu Covid

Curtea de Apel Târgu Mureş a anunţat că patru judecători ai instanţei au fost diagnosticaţi cu COVID-19 în ultimele zile, alţi patru judecători, contacţi direcţi, se află în carantină, iar un alt magistrat şi o grefieră sunt autoizolaţi la domiciliu având membri de familie testaţi pozitiv.

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Curţii de Apel Târgu Mureş a arătat, într-un comunicat de presă, că primul caz pozitiv s-a înregistrat în data de 14 octombrie, iar în urma anchetei epidemiologice, o parte a colegilor cu care acesta a intrat în contact direct au rămas în izolare la domiciliu.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Potrivit comunicatului, luni, trei judecători ai instanţei au fost diagnosticaţi cu COVID-19, alţi patru magistraţi fiind în carantină, iar două anchete epidemiologice sunt în derulare pentru stabilirea numărului celor care urmează să intre în carantină la domiciliu.

De asemenea, a arătat Curtea de Apel Târgu Mureş, un judecător şi un grefier sunt în autoizolare la domiciliu, fiind nominalizaţi pe lista contactelor directe ale membrilor de familie diagnosticaţi cu COVD-19.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Se reiau zborurile de pe Aeroportul Transilvania

observator

Atac de panică din cauza unui incendiu

observator

Bilant Covid in Romania

observator