Observator Transilvan
Bihor Turism

Superbele căsuțe, cu perete de sticlă, care spun povești

,,Zen Garden” este proiectul ambițios al lui Daniel Socaciu, un tânăr care a ales să investească în turism și să facă lucrurile altfel. Inițial, locul a fost doar o grădină, unde familia lui Daniel se relaxa, peste zi, la un grătar. Apoi, prietenii i-au cerut să îi lase să înnopteze aici, în corturi.

Așa i-a venit ideea care a dat naștere ineditului proiect ,,Zen Garden”. Sunt, de fapt, trei căsuțe, construite pe un deal al orașului Oradea, sub forma unor corturi. Ceea ce le face, însă, cu adevărat, speciale este peretele de sticlă, cu vedere spre grădină. Și asta nu e tot: din aceste corturi moderne, priveliștea de noapte asupra orașului este de poveste și de povestit.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Locul e fix așa cum îi spune și numele: cât se poate de zen. Fie că te vei afla în corturi, în ciubărul din curte sau la o plimbare în zonă, cu siguranță, aici te vei relaxa și vei mai uita de probleme sau de stres. Căsuțele sunt deschise și în sezonul rece, și asta pentru că sunt încălzite cu ajutorul unor calorifere. Pentru că sunt dotate cu prize, căsuțele ,,Zen Garden” sunt potrivite și pentru cei care vor să își mute biroul, chiar și pentru câteva zile, departe de aglomerația urbană.

Este unul dintre cele mai instagramabile proiecte turistice ale momentului, însă nu este un loc pentru pretențioși, fiind un camping. De reținut: toaletele și toate celelalte spații comune sunt în aer liber. Ultimii doi kilometri de drum până la Zen Garden nu sunt asfaltați, dar practicabili.

Zen Garden este cazarea perfectă pentru cei care vor să exploreze unul dintre cele mai bine cotate orașe ale României: Oradea. Este un oraș care, acum 10 ani, era anonim, iar, astăzi, a devenit destinația de neratat atât la noi, cât și în Europa. Cei care locuiesc aici ne spun că, din punctul lor de vedere, este orașul cu cea mai bună calitate a vieții din România. Nu este nicio magie și nici vreo întâmplare, ci viziune. Au fost zeci de milioane de euro, bani de la Uniunea Europeană, care s-au cheltuit pentru schimbarea la față a orașului. V-am convins? Cine mai vine cu noi în Oradea?

Sursa: www.calatorinbascheti.ro

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Părinții vor putea primi zile libere plătite pentru perioada în care copiii

observator

Vine canicula … spun meteorologii !

observator

Tot ce trebuie sa stii despre Evaluarea Nationala

observator