Observator Transilvan
Alte stiri

Fostul preot Cristian Pomohaci, condamnat definitiv

Interpretul de muzică populară Cristian Pomohaci, originar din Rebrișoara, a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare.

Fostul preot este acuzat de evaziune fiscală după ce a închiriat 11 apartamente fără să plătească taxe și impozite statului, prejudiciul fiind evaluat la 150.000 de euro.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Potrivit Monitorului de Cluj, Curtea de Apel din Târgul Mureș a decis să îi mențină sentința inițială, cu o mică excepție. Aplicarea faţă de inculpat a obligaţiei de a nu părăsi teritoriul României a fost înlăturată, deși Pomohaci nu a ținut cont de decizie și a zburat chiar și în America.

Cristian Pomohaci va fi obligat să facă muncă în folosul comunității și să urmeze programe de reintegrare socială.

Pe durata termenului de supraveghere inculpatul trebuie să respecte doar următoarea obligaţie: – să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate cu instituţiile din comunitate. În baza art. 93 alin. 3 Cod penal pe durata termenului de supraveghere inculpatul va presta o muncă neremunerată pe o perioadă de 90 de zile în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, sau în cadrul Primăriei Miercurea Nirajului, judeţul Mureş. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident cumplit. Doi tineri au murit (Foto)

observator

Nelu Tătaru, anunț îngrijorător !

observator

Ziua Academiei Române – Mesajul președintelui Ioan-Aurel Pop

observator