Observator Transilvan
Arad Sport

UTA se pregătește de meciul de la Botosani

UTA se află într-o perioadă bună, în ultimele patru etape fiind neînvinsă. Mai mult, a acumulat opt puncte, ceea ce nu e deloc puțin.

Sub aceste auspicii, elevii lui Laszlo Balint merg la Botoșani, în etapa cu numărul 9 a primei ligi de fotbal. Tehnicianul UTA-ei știe că are meci greu (sâmbătă, ora 19.15), deoarece gazdele formează o echipă puternică, mai ales de la mijloc în sus.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Laszlo Balint a vorbit în termeni laudativi despre echipa din Botoșani.

Ne așteaptă o deplasare dificilă, din toate punctele de vedere, dar, mergem încrezători la Botoșani. Știm că întâlnim un adversar foarte bun, care are în componență jucători de calitate, mai ales în compartimentul ofensiv. Sunt jucători care sunt în stare să facă diferența, nu degeaba FC Botoșani ne-a reprezentat în acest an în cupele europene. Au individualități precum Keita și Ongenda, care pot dezechilibra orice apărare. Dar, chiar dacă respectăm adversarul, avem încredere în potențialul nostru, nu ne este frică de nicio echipă din prima ligă, chiar dacă la acest joc mergem cu lotul incomplet. Sper și cred ca victoria din runda precedentă ne-a deblocat puțin în ceea ce privește exprimarea jocului, așa că aștept să se vadă acest lucru, deoarece – suntem cu toții de acord – dacă vrem să scoatem un rezultat pozitiv sâmbătă, la Botoșani trebuie să punem probleme. Trebuie să amenințăm poarta adversă, să punem presiune pe adversar, să avem organizare defensivă bună și să știm să reacționăm pe momentul de tranziție. Știm toate aceste lucruri, le-am pregătit, le-am analizat, le-am discutat cu băieții, sper să le punem în practică cu eficiență și să venim la Arad cu un rezultat bun” – a declarat Laszlo Balint.

Din lotul UTA-ei vor lipsi Balauru, Tomozei, Melinte, Hora și Miculescu, ultimul accidentându-se încă dinaintea jocului cu Chindia Târgoviște.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Handbal: Sezonul competitional se va incheia pe teren

observator

Se reabiliteaza fosta Policlinica CFR

observator

Drumul județean Pecica-Turnu, închis timp de două zile

observator