Observator Transilvan
Mures

Persoane retinute în urma unor perchezitii

Cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore, în urma celor 11 percheziții efectuate astăzi, la sediul unei firme și locuințele mai multor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Mureș, la locuințele membrilor unei grupări infracționale specializate în furturi, precum și la sediul unei societăți comerciale.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul anului 2020, persoanele bănuite ar fi pătruns, pe timpul nopții, prin efracție, în două societăți comerciale, de unde ar fi sustras cabluri de electricitate.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți și de sustragerea a două cabaline.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională este de 200.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propuneri legale.

Totodată, alți 4 suspecți se află în stare de arest preventiv în alte cauze penale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în vederea probării întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, la activități au participat polițiști de investigare a criminalității economice, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, specialiști criminaliști, precum și jandarmi.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

A fost noaptea Perseidelor

observator

Se sistează apa joi 14 ianuarie

observator

Elevii din anii terminali s-au întors azi la școala

observator