Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Sanctiuni în Bistrita

Au fost verificate peste 1.800 de persoane, aflate în izolare, carantină sau depistate în zonele unde au fost desfășurate controale, 92 de societăți comerciale și 29 mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate, polițiștii din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, împreună cu cei de la Poliția Locală, au aplicat 102 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.100 de lei, dintre care una pentru nerespectarea măsurii privind carantina, iar celelalte pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală impuse.

În urma verificărilor privind respectarea măsurilor impuse de către persoanele aflate în izolare sau carantină la domiciliu, efectuate pe raza comunei Dumitrița, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au constatat faptul că un tânăr de 21 de ani, din localitate, aflat în carantină, a părăsit locuința. Tânărul a fost sancționat conform Legii 55/2020 și a fost informat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În perioada 3-5 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud și  structurilor de profil din județ, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier au desfășurat acțiuni, pe raza întregului judeţ, pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Astfel, au fost oprite și controlate 198 de autovehicule, dintre care 31 destinate transportului comun și au fost legitimate peste 200 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 179 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 53.000 de lei, dintre care 26 de sancţiuni pentru nerespectarea Legii 55/2020. Totodată, poliţiştii au reţinut 20 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Atenție soferi ! Poliția va recomanda !

observator

O mașina a ieșit în decor

observator

Talharie la o sala de jocuri. Amenințare cu cuțitul

observator