Observator Transilvan
Cluj Sport

U-BT Cluj Napoca – CSM Galaţi – ora 17:45, Digi Sport 3

U-BT Cluj este singura echipă cu un meci oficial la activ, cel pierdut în preliminariile BCL în compania celor de la Igokea.

De asemenea, i-am putut vedea pe clujeni la lucru atât în Memorialul Tordai, cât şi în meciurile amicale cu CSM Oradea, câştigând trei din cele patru întâlniri, singura înfrângere venind la cheremul celor de la CSO Voluntari. Din rândul stranierilor au rămas din echipa de anul trecut Patrick Richard, Karlo Zganec şi Donatas Tarolis. Au fost aduşi Karel Guzman, Gregory Vargas, Justin Edwards şi Andrija Stipanovic. „Silvă” are şi o rotaţie de români interesantă, cu Nandor Kuti şi Szabolcs Santa în rolul de „veterani”. Pentru regula U23 antrenorul clujean îi are la dispoziţie pe David Vida, Ştefan Grasu, Tudor Şomăcescu şi Luca Domocoş.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

De partea cealaltă vorbim de o revenire a lui Florin Nini pe malul Dunării, acolo unde a antrenat mai mulţi ani Phoenix Galaţi. De asemenea, Vlad Negoiţescu va continua pentru al doilea sezon alături de clubul de pe malul Dunării. Marius Ciotlăuş este un alt nume cunoscut pentru fanii baschetului autohton, el făcând pasul la Galaţi după mai multe sezoane petrecute la BCM U Piteşti. În ceea ce priveşte contingentul de stranieri, Florin Nini se va baza pe o combinaţie între trei jucători americani şi trei ex-iugoslavi. Cel mai cunoscut nume pentru fanii români este cel al fostului pivot al Piteştiului, Maksim Sturanovic.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Noua lista a tarilor cu risc epidemiologic

observator

Diana Morar: „Toti elevii vor beneficia de transport public gratuit”

observator

Restrictii pentru cei care merg în Italia

observator