Observator Transilvan
Brasov

Ce se întâmpla cu autobuzele pentru elevi ?

Având în vedere că școlile din Brașov funcționează exclusiv în sistem online, operatorul local de transport în comun a „transferat” autobuzele folosite pentru transportul elevilor pe alte trasee.

Anunțul a fost făcut ieri de primarul Allen Coliban, care a declarat că mijloacele de transport de pe linia „Transport elevi” circulă acum pe traseele aglomerate din oraș, astfel încât pasagerii să poată respecta regulile de distanțare socială. „Practic, acum funcționăm la capacitatea maximă”, a declarat Coliban.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Această măsură vine în contextul în care transportul în comun este considerat un factor de risc în ceea ce privește transmiterea noului coronavirus. În mod normal, în autobuze se poate urca numai pe o ușă, iar coborârea se face pe celelalte. De asemenea, în mijloacele de transport în comun călătorii trebuie să stea la distanță unul de altul (cel puțin un metru) și să folosească numai scaunele pe care scrie „Recomandat”. În multe situații, oamenii nu pot respecta aceste reguli, din cauza aglomerației din autobuze.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Beat turta, a lovit cu masina un biciclist (Foto)

observator

Un nou caz de mistret cu pesta porcina în Brașov

observator

Pensionarii isi vor primi banii pe card

observator