Observator Transilvan
Alte stiri

Inspectia Muncii face verificări și în week-end

Companiile cu mai mult de 50 de angajați sunt verificate de Inspecția Muncii în ce privește modul de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea programului de lucru, securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Potrivit unui comunicat, Inspecția Muncii a declanșat Campania naţională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea programului de lucru, securitatea și sănătatea la locul de muncă, în vederea reducerii riscului de contaminare cu COVID-19. Campania se va desfăşura în perioada 10 – 24.11.2020, inclusiv în zilele de 14.11.2020 și 21.11.2020, și are ca grup țintă angajatorii cu un număr de peste 50 de angajați.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Telemunca reprezintă forma de organizare a muncii prin care salariatul, în mod regulat și voluntar, îndeplinește atribuțiile specifice funcției pe care o deține, în alt loc de muncă decât cel organizat de angajator, folosind tehnologia informației și comunicațiilor.

Activitatea de telemuncă se bazează pe acordul de voință al părților și se prevede în mod expres în contractul individual de muncă odată cu încheierea acestuia pentru personalul nou angajat sau prin act adițional la contractul de muncă existent.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Tranzit intens la granita cu Ungaria

observator

Elevii reincep astăzi școala online

observator

Klaus Iohannis: „Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare”

observator