Observator Transilvan
Sibiu Sport

BC CSU Sibiu câștigă clar în fața lui SCM Timișoara

BC CSU Sibiu a obținut o victorie concludentă în meciul cu SCM Timișoara, care îi propulsează pe elevii lui Dan Fleșeriu în Final 8-ul Cupei României, în timp ce bănățenii așteaptă un loc de lucky loser. În partida jucată astăzi, 13 noiembrie în SalaTransilvania, gruparea de pe Cibin s-au impus cu scorul de 85-68.

Timișoara a avut un prim sfert mai bun în Sala Transilvania și s-a dus rapid la 5-0. Bănățenii au rămas la timonă și Mirel Dragoste ducea scorul la 12-5. La intrarea în ultimul minut s-a consemnat un avantaj de 9 puncte după reușita lui Sherwood Brown. Johnson și Jackson au marcat ultimele două coșuri ale sfertului inaugural și BC CSU Sibiu era condusă cu scorul de 22-17. Scorul a rămas strâns apoi. SCM Timișoara a rămas în față până după jumătatea actului secund. Lutete cu două coșuri de la distanță și-a dus echipa în față, 36-33. În ultimele trei minute ale primei reprize s-a marcat puțin, câte un coș din acțiune de fiecare parte iar la jumătatea confruntării scorul era 39-35 pentru sibieni.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

BC CSU Sibiu a început sfertul trei cu un parțial de 7-0. Tânărul Kelemen a oprit run-ul cu un coș de la distanță. Addison a răspuns rapid cu același procedeu. Elevii lui Dan Fleșeriu și-au continuat prestația bună și au dus scorul la 58-38, până la jumătatea actului. Jocul a decurs într-o singură direcție și scorul ajungea la 65-41 după 30 de minute de joc. Ultimul sfert a fost unul fără istoric, care a consemnat victoria lui BC CSU Sibiu în fața lui SCM Timișoara cu scorul de 85-68.

Isaiah Philmore și KJ Jackson au fost cei mai buni marcatori pentru gazde, cu câte 15 puncte fiecare. Jayce Johnson a înregistrat un double-double cu 13 puncte și 14 recuperări. Christian Lutete a înscris 11 puncte iar Marquis Addison 11.

Milos Komatina fost cel mai bun timișoarean cu 12 puncte și 4 pase decisive. Gajic, Dragoste și Lazăr au înscris fiecare câte 10 puncte.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Încă o zi cu instabilitate atmosferica

observator

Am trecut la ora de iarna

observator

Cum va fi vremea în Transilvania

observator