Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Program diferit de cumpărături, pe categorii de vârsta

În cele două săptămâni în care municipiul Bistrița este în carantină (începând de joi 19 noiembrie, ora 05.00), deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale, pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani se face în intervalul orar 10.00 – 14.00, iar pentru persoanele cu vârsta sub 65 de ani – în intervalele orare 06.00 – 10.00, respectiv 14.00 – 20.00.

Se limitează numărul de persoane în incinta magazinelor/supermagazinelor/hipermagazinelor la maximum 30% din capacitate, cu respectarea normelor de distanțare fizică.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În cazul centrelor comerciale/ parcurilor comerciale (care se închid sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale) se limitează accesul persoanelor astfel încât să se asigure 8 mp/persoană cu respectarea normelor de distanțare, respectiv protecție sanitară.

Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici din domeniul comercializării de bunuri alimentare și nealimentare este limitat în intervalul orar 06.00 – 20.00, cu excepția farmaciilor și a stațiilor de distribuție carburant, care pot avea program non-stop.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Incepe Bac-ul de toamna !

observator

Enel își redeschide magazinele

observator

Ce restrictii se pregatesc pentru nevaccinati ?

observator