Observator Transilvan
Alba

Șase străzi intra în modernizare

Șase străzi în lungime totală de 2,1 kilometri, aflate în localitatea Unirea, vor fi modernizate printr-un proiect de peste 2,8 milioane de lei. Pe două dintre acestea se va amenaja și o pistă de biciclete în lungime totală de 937 de metri. 

Primăria comunei Unirea a lansat vineri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru modernizarea unor străzi din localitatea Unirea (Unirea II – Traian, Școlii, Cărăușilor, Uiorii).

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Valoarea totală estimată este de 2.839.085,76 de lei, fără TVA. 

În vederea îmbunătățirii condițiilor de circulație rutieră de pe străzile care fac obiectul acestui proiect, Comuna Unirea a inclus in proeictul de modernizare 6 strazi din intravilanul localitatii Unirea.

Lungimea totală a străzilor este de 2.121 m și cuprinde străzi cu îmbrăcămintea dintr-un strat de asfalt, ce necesită lucrări de modernizare a părții carosabile, decolmatarea dispozitivelor de colectare și evacuare a apelor pluviale, realizarea unor podețe transversale pentru evacuarea apelor colectate către emisarii siguri din zonă precum și realizarea unor trotuare și piste de biciclete, precum și a altor lucrări conexe.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Noile restrictii adoptate de Guvern

observator

Stalp în flacari

observator

Peste 200 de elevi s-au inscris în etapa specială a Evaluarii Nationale

observator