Observator Transilvan
Arad Tehnologie

WiFi gratuit în 20 de locatii din Arad

În curând, în 20 de locații din municipiu, arădenii vor avea acces gratuit la internet prin folosirea unei conexiuni WiFi. Proiectul, în valoare de 15.000 de euro, este finanțat de către Uniunea Europeană, prin agenția Innovation and Networks Executive Agency (INEA).

Etapele care vizează analiza, studiul de fezabilitate și procedurile de achiziție au fost deja bifate, astfel că în acest moment firma căreia i s-a atribuit contractul a amplasat instalațiile în toate cele 20 de locații și urmează conectarea la rețeaua electrică (după caz alimentarea cu 220V din rețeaua electrică sau folosind panouri fotovoltaice) și conectarea la Telekom (pentru alimentarea cu semnal internet), potrivit Primăriei Arad.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cele 20 de locații de pe raza municipiului sunt: Piața Mihai Viteazul, Parcul Mihai Eminescu, Parcul Pădurice, Parcul Caius Iacob, Parcul Europa, Parcul Aventura Voinicilor, Băile termale Bidi, str. Mețianu, la intrare, Parcul Sfânta Maria, Ștrand Neptun – zona bazinelor, Biserica Roșie, Patinoar (str. Cetăţii FN), str. Luceafărului – cvartal 4 loc de joacă și Teatrul „Ioan Slavici”. Unele locații vor beneficia de 2 sau trei puncte, cum ar fi Parcul Pădurice (trei puncte), Ștrandul Neptun cu 2 puncte sau Parcul Europa, tot cu două puncte.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Incepe Bac-ul de toamna !

observator

10 migranti opriți la Varsand

observator

S-a izbit frontal de un stalp

observator