Observator Transilvan
Salaj

Șimleuan de 68 de ani, căutat de polițiști pentru o tâlhărie

Un bărbat din Șimleu Silvaniei, în vârstă de 68 de ani a fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, de Judecătoria Petroșani. Fapta a fost comisă în 6 aprilie 2017 într-un magazin din localitatea hunedoreană, când șimleuanul a furat o husă de telefon. Angajații l-au observat și când l-au oprit, individul i-a atacat cu un cuţit.

Un bărbat, pe nume Avram Lobonţ, a intrat într-un magazin din Petroşani şi a sustras de pe un raft o husă de telefon mobil, însă în momentul în care a părăsit magazinul s-a activat alarma.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Fiind observat de către angajatul maga­zinului, acesta din urmă a ieşit imediat după el şi i-a cerut să revină în magazin pentru a verifica dacă nu a sustras bunuri, moment în care bărbatul a aruncat pe jos husa. În aceste împrejurări, vânzătorul a pus mâna pe hoţ pentru a-l trage în incinta magazinului, cu intenţia de a sesiza poliţia, dar acesta l-a lovit cu pumnul în faţă. Un alt angajat al magazinului a fugit după individ şi alături de colegul său au încercat să-l reţină, dar hoţul a scos un briceag cu care i-a ameninţat pe cei doi şi a fugit. Avram Lobonţ a fost prins câteva ore mai târziu pe peronul staţiei CFR Simeria şi adus la Petroşani, pentru anchetă.

Nu a recunoscut comiterea faptei, a menţionat că suferă de afecţiuni psihice şi nu îşi aduce aminte cu exactitate cele întâmplate în magazin. Avram Lobonț a avea discernământ în momentul comiterii faptei, potrivit examenului pshiatric cerut de procuori”, potrivit sursei citate.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

DNA face angajari

observator

Se pot solicita bani pentru impadurire

observator

Talharie. Trei tineri, retinuti

observator