Observator Transilvan
Life Satu mare

O satmareanca, la un nou debut de interes public

Incepand cu luna decembrie, mai exact inainte de alegeri, tanara Andreea Mihalca va avea un nou debut, si anume un moment artistic (parodie ) referitor la sistemul de invatamant online, actual, urmand a o intruchipa pe ministra invatamantului. Subliniem ca o orice debut e marcat de emoții inerente, pregătiri intense, și, nu in ultimul rand, multă speranță ca totul va reuși așa cum ți-ai propus.

Datorita situatiei pandemice, chiar dacă acest nou debut sta, din pacate, sub semnul carantinei zonale din Satu Mare si orasele limitrofe, iar la ora actuala absolut tot ce tine restaurante, terase, evenimente este inchis , evenimentul va urma sa aiba loc online. Vom reveni cu amanunte privind platforma aleasa .

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Reamintim pentru necunoscatori ca tanara Andreea s-a remarcat, in plan local, la sfarsitul lunii august tot cu o parodie. Parti din spectacolul sustinut fizic de Andreea, premiera la care a avut public mult, exact cat a fost permis datorita limitarilor existente atunci, vor fi disponibile in curand si pe canalul de Youtube.

Viața cu aceasta nu a fost prea generoasă cu ea până acum

Chiar dacă, desi ramane optimista adesea, până acum, la fel ca în cazul foarte multor tineri talentați, din ziua de azi, de dupa Revolutie, nedescoperiți sau cărora nu li s-a dat ori nu au avut șansa să iasă în față, nici cu ea destinul nu a fost până acum prea generos. Așa se întâmplă de cele mai multe ori, si datorita coruptiei cu care ne-am obisnuit de atatia ani, și cu numeroși artiști consacrați, care, s-au ambiționat și, in cele din urma, cu sau fara sustinere din partea cuiva, și-au depășit condiția. “E o chestie in special de noroc, nu doar de sansa sau de a fi bun”, mentioneaza tanara.

Tanara in cauza subliniaza, fara echivoc, ca parodia nu va aduce atingere sefei invatamantului, ca este strict un moment de amuzament si nu va depasi realitatea, nici a jigni o persoana importanta.

După primul debut, cei prezenți au socializat, s-au fotografiat cu tanara.

Tinerii talentați trebuie mereu încurajați, sprijiniți, ridicati

Si acest lucru nu il afirma doar Andreea. Cele câteva persoane care posibil vor critica acest debut, fie ar intrepreta mai mult sau mai putin eronat, ar putea să se pună puțin în locul ei. Mai ales in ce priveste lupta cu sistemul de valori care funcționează din păcate în prezent.

Chiar dacă nu provine dintr-o familie sau nu are relatii cu ”pile”, ea dovedeste că se poate face artă în orice condiții.Bineinteles, conditii temporare.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

983 locuri de muncă vacante, prin EURES

observator

Despagubiri pentru terenurile de la centura

observator

Feerie de culori la Grădina Botanica din Cluj-Napoca

observator