Observator Transilvan
barfe

Război total în PNL. Se cere capul lui Adrian Cozma ?

Rezultatele scrutinului de duminica, 6 decembrie, au mai tulburat apele în rândul liberalilor. Furibund, după ce a văzut cifrele oficiale, Șeful Statului, Klaus Iohannis, i-a impus lui Orban, demisia de la carma Guvernului.

Ascultator din fire, Orban și-a depus mandatul în aceasta seara. Însă, focul demisiilor a cam cuprins și organizatiile judetene ale PNL. Se pare ca nici judetul Satu Mare nu face nota aparte. La abia o luna după ce a fost uns presedinte interimar peste liberalii satmareni, sunt voci care deja încep să se revolte și sa ceara demisia lui Adrian Cozma. Cu toate ca acesta este în cărți pentru un mandat de deputat de Satu Mare din partea PNL, unii liberali sunt supărați foc pe acesta, deoarece partidul nu a fost tocmai la înălțime la aceste alegeri.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Gurile rele spun ca una dintre voci vine chiar de la poalele cetatii Ardudului, cel mai probabil de la candidatul PNL Satu Mare la Senat, primarul orașului, Ovidiu Duma. Deși pana mai ieri erau ca frații, azi își arata ghearele. Vendeta pornita de la Bucuresti se pare ca aprinde focul și în organizatiile judetene ale PNL. Ce se va decide ? Greu de spus. Un lucru este însă sigur. Cozma nu este înghițit de prea mulți liberali, fiind văzut ca unul care s-a înfipt la cârma PNL. Cine se va alia cu revolutionarii liberali ? E de văzut în zilele următoare. Poate tăvălugul pornit de la Bucuresti, va face curățenie și prin alte organizații de pe intinsul patriei.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Cred ca au luat-o pe aratura … Voi ce ziceți (Foto)

observator

Cadrele didactice vor primi bani mai multi

observator

Fii atent la volan, cineva drag te așteaptă acasă !

observator