Observator Transilvan
Arad Sport

Baschet: Aradencele termina pe podium

FCC Baschet Arad a disputat în weekend ultimele două meciuri oficiale din acest an calendaristic. Arădencele au obținut încă două victorii, având cinci succese consecutive în Liga Națională.

Bogdan Bulj, antrenorul FCC-ului, este mulțumit de evoluția elevelor sale în primele patru turnee din campionat, dar are un regret. „Putem fi mulțumiți cu meciurile din campionat! Rămâne părerea de rău pentru primul meci din Cupa României împotriva Clujului. Cred că echipa a jucat din ce în ce mai bine, pe măsură ce campionatul a avansat. Am jucat ca o echipă, foarte bine în defensivă. Am avut anumite probleme în atac, dar pentru moment totul decurge conform planului”, ne-a declarat tehnicianul sârb.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Arădencele sunt pe locul trei atât în clasament, cât și la mediile de puncte marcate și puncte primite. „Galben-albastrele” au înscris 71,2 puncte pe meci în cele 9 runde din campionat și au primit 50,6. Sepsi are cel mai bun coșaveraj, cu 97,5 puncte/meci și 42 primite, iar CSM Satu Mare are 82,5 și 46,9.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Concurs de ciclism si alergare. Unde te poti inscrie

observator

TOP-ul judetelor in functie de rata de infectare

observator

Amenzi pentru iesitul la gratare

observator