Observator Transilvan
Arad

Biciclist accidentat mortal

Dacă în Ajun de Crăciun a murit o tânără de 21 de ani, după ce BMW-ul pe care-l conducea a fost lovit de tren, în seara de Crăciun o tânără de 19 ani a accidentat mortal un biciclist. S-a întâmplat pe drumul care duce de la Hanul de la Răscruce spre localitatea Turnu.

În seara de 25 decembrie, în jurul orei 18, a avut loc un eveniment rutier pe DN 7B, în urma căruia a fost accidentat mortal un bărbat de 61 de ani, care se deplasa pe bicicletă. Acesta a fost accidentat de un autoturism condus, în direcţia Turnu, de o tânără de 19 ani din Pecica. Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii acccidentului” – ne-a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Potrivit informaţiilor noastre, biciclistul nu purta elemente reflectorizant-fluorescente.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În urma accidentului, maşina s-a întors cu roţile în sus în şanţul de pe marginea drumului. În interiorul acesteia, se aflau patru persoane – tânăra şoferiţă şi trei pasageri, între care şi un minor. Aceştia au fost accidentaţi uşor, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

A dispărut la mare !

observator

Aproape 200.000 de elevi s-au vaccinat

observator

Polițist în arest ! Cultiva cannabis în grădina !

observator