Observator Transilvan
Arad

Arad: Taxele și impozitele din 14 ianuarie

Primăria Municipiului Arad prin Direcția Venituri anunță că începând de joi, 14 ianuarie, se vor putea achita taxele şi impozitele locale aferente anului 2021. Până pe 14 ianuarie, mai exact în intervalul 4 – 13 ianuarie 2021, potrivit instituției, „se va derula acțiunea de închidere/deschidere an fiscal 2020/2021. Din acest motiv activitatea de încasare va cuprinde doar taxele fără debit (taxe timbru, avize şi autorizaţiile de orice fel, amenzi de circulaţie și/sau parcare)”.

Lucrurile vor intra pe făgașul normal doar din 14 ianuarie, când arădenii vor avea la dispoziţie următoarele modalităţi de plată: numerar, prin POS, respectiv plata online.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Plata cu numerar sau card bancar se poate face la toate casieriile Direcţiei Venituri: pe strada Mucius Scaevola nr.11, pe Bulevardul Revoluţiei nr.75, în incinta Palatului Cenad şi la sediul din Piaţa Fortuna. Programul este de luni până miercuri 8:30-15:30, joi între orele 8:30-17:30, iar vineri între orele 8:30-14:00. Serviciul de încasare a impozitelor şi taxelor locale este disponibil şi la toate oficiile poştale din municipiu. Plata prin POS rămâne una dintre cele mai sigure metode de plată a dărilor locale. La efectuarea tranzacţiei nu se percepe comision suplimentar, securitatea datelor este 100% asigurată, iar contribuabilul este scutit de grija buzunarelor pline de numerar. O altă metodă rapidă și modernă de plată a taxelor, impozitelor sau amenzilor este prin intermediul staţiilor de plată SelfPay. Nu mai puțin de 45 stații de plată se găsesc în municipiu amplasate în supermarketuri, centre comerciale, benzinării sau magazine de proximitate”, se aratăîn comunicatul Primăriei Arad. Tot aici se menționează că 172 de plăți au fost făcute anul trecut prin intermediul stațiilor SelfPay, suma încasată fiind de 37.473 lei sau că „de departe una dintre cele mai comode metode de plată a taxelor şi impozitelor locale este cea online”.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Lapoviţă, ninsori şi vânt puternic

observator

Cum va fi vremea în Transilvania

observator

Sprijin pentru angajatorii care încadrează în muncă tineri cu vârsta între 16 și 29 de ani

observator