Observator Transilvan
Maramures Sport

Minaur Baia Mare, principala favorită la câștigarea EHF European League

Federația Europeană de Handbal (EHF), dar și bookmakerii caselor de pariuri dau Minaur Baia Mare drept marea favorită la câștigarea EHF European League. Care sunt atuurile echipei maramureșene?

La începutul sezonului, înainte de tragerea la sorți a grupelor, formația maghiară Siofok KC era cotată cu prima șansă la câștigarea EHF European League. Numai că, din cauza problemelor financiare, echipa aflată pe malul lacului Balaton a trebuit să renunțe la multe vedete. Eckerle, Snelder, Van der Heijden, Nerea Pena au părăsit echipa pregătită de croatul Zdravko Zovko și Siofok nu mai este văzută drept principala forță a competiției.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Într-o analiză făcută pe site-ul Federației Europene de Handbal, rolul de „lider” al celei de-a doua competiții europene a fost luat de Minaur Baia Mare! Gruparea pregătită de Costică Buceschi revine în cupele europene după o pauză de cinci ani. Continuatoarea „defunctei” HCM Baia Mare, care a câștigat titlul în 2014 și a ajuns apoi în „sferturile” Ligii Campionilor, Baia Mare a reușit câteva transferuri de marcă în vara trecută.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

CNSU: Masca obligatorie pe stradă în localitățile cu incidență mai mare de 6 la mie

observator

5,5 milioane de lei pentru SJU Baia Mare, în primele patru luni ale anului 2020

observator

Vijelii in jumatate de tara

observator