Observator Transilvan
Mures Pastila de sanatate

Încă o viață salvată la „Institutul Inimii”

După o intervenție reușită, în condiții de epidemie, echipa dr. Horațiu Suciu a mai salvat viața unui copil de de aproape două luni! ”Echipa noastră neobosită continuă să salveze nou nascuții cu malformații cardiace grave congenitale care ajung la Tg. Mures pentru tratament chirurgical.

Razvan este din Deva, are aproape 2 luni și a fost internat de urgență în stare clinică gravă, într-o situație amenințătoare de viață, fiind testat COVID POZITIV. Intr-o perioadă în care în România șansa la supraviețuire a acestor nou născuți pare să fie legată de posibilitatea de a fi trimiși pentru tratamentul salvator in străinătate, la Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant din Tg. Mureș o echipă multidisciplinară continuă să se încăpățâneze să facă performanță și să opereze copiii din România în România.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Riscul infectării personalului medical și disconfortul produs de echipamentul de protecție specific este depășit de satisfacția salvării vieții unui copil a cărui șansă la viață este in mâna unor profesioniști de excepție pe care am onoarea să îi conduc în mod colegial.

Este a patra intervenție efectuată în urgență la copii în acest început de an la Tg.Mures și ne bucurăm pentru fiecare viață salvată!,a postat pe pagina de socializare dr. Horațiu Suciu.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Restaurantele, sub amenintarea lacatelor

observator

Ce boli previne și vindeca tuica fiarta ?

observator

S-a izbit de parapet (Foto)

observator