Observator Transilvan
Mures

Droguri din China și Olanda vândute în Mureș

La data de 16 ianuarie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au efectuat o serie de percheziții domiciliare dintre care 13 în județul Constanța și 1 în județul Mureș.

Persoanele percheziționate sunt bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în procurarea, prepararea și distribuirea unor substanțe cu proprietăți psihoactive.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În urma perchezițiilor au fost ridicate 184 de grame de substanțe noi cu efecte psihoactive, 3 cântare electronice de precizie, 1 grinder, 14 telefoane mobile, 5 laptopuri, 1 pistol tip airsoft, 4.400 de lei, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

La percheziții au participat polițiști de combatere a criminalității organizate din Târgu Mureș și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.

Din cercetări reiese faptul că cei cinci bărbați acuzați ar fi procurat substanțele din China și Olanda, oferindu-le spre vânzare în județele Mureș și Constanța.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident. Motociclist în stare grava

observator

Strada din Reghin, blocata (Foto)

observator

Bac: Ce solicita Avocatul Poporului ?

observator