Observator Transilvan
Arad Sport

UTA a câștigat la Voluntari

UTA s-a dus să nu piardă la Voluntari, dar se gândea, totuși, că valoarea scăzută a gazdelor ar putea aduce la Arad cele trei puncte.

După cum s-au desfășurat primele 45 de minute, ne-am dat seama că Laszlo Balint dorește să fie mai agresiv decât până acum, la meciurile din deplasare. Din păcate, elevii săi nu au reușit să interpreteze prea bine faza de atac, așa că la pauză s-a intrat la cabine cu scor alb, cele două echipe neavând nicio ocazie clară de gol. A fost limpede și faptul că gazdele sunt modeste, curajul arădenilor venid și pe acest fond.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La cinci minute după odihnă, Iacob a fost un adevărat înger păzitor, la șutul lui Ricardinho, respingând în corner, la o fază în care apărarea arădeană a fost depășită foarte ușor de acțiunea în viteză a celor de la Voluntari. Din acest moment, UTA a pus stăpânire pe joc a ratat prin Antal și Tomozei, iar în min. 71 Briceag i-a făcut cadou o minge lui Antal, care a ratat șutul decisiv, fiind blocat de portarul Lavin, existând și circumstanțe de penalty. Ocazie monumentală pentru același Antal, în min. 80, jucătorul UTA-ei ratât incredibil, de la șase metri, mingea șutată de acesta fiind parată miraculos de portar. În primul minut de prelungiri, Miculescu a ratat, la rându-i, incredibil, singur cu portarul, trăgând în acesta. Iar după numai un minut, Benga a trimis la rădăcina barei, dar Larvin a respins uluitor în corner. Din lovitura liberă rezultată, minge a ajuns la Erico, care a împins-o în plasă, de la jumătate de metru: 0-1. Victorie mare pentru UTA, puncte fantastice pentru arădeni!

FC Voluntari – UTA 0-1 (0-0).

https://www.amsieu.ro

Related posts

Raul a plecat de la Psihiatrie. Este de negasit (Foto)

observator

Trasee pentru alergare, marcate în Muntii Apuseni

observator

Azi au sunat alarmele in toata tara

observator