Observator Transilvan
Alte stiri

Cinci indivizi au tâlhărit doua persoane

Cinci tâlhari, care au intrat în toiul nopții cu cagule pe cap și înarmați cu cuțit, în locuința a doi timișoreni, au fost prinși de polițiști. Bărbații sunt reținuți, iar prejudiciul a fost recuperat, însă nu în totalitate.

Potrivit tion.ro tâlhăria a avut loc în noaptea de 19 spre 20 ianuarie. Cu jumătate de oră după miezul nopții, cinci bărbați cu vârste de 19, 23, 27, 29 și 33 de ani, patru dintre ei din Timiș și unul din Mehedinți, au pătruns prin efracție într-o casă de pe strada Vuk Karadzic, din Timișoara. În interiorul locuinței se aflau un bărbat de 57 de ani și o femeie de 87 de ani, care au fost tâlhăriți de bărbații mascați, care erau înarmați cu un cuțit.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cei cinci bărbați, care erau mascați și înarmați cu un cuțit, au deposedat cele două persoane, prin violență de mai multe bijuterii de aur, pe care le aveau asupra lor, cât și de un telefon mobil și suma de 2000 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Joi, 21 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, tâlharii au fost prinși. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cei cinci bărbați sunt reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Cocaina ascunsă în rezervorul unei masini

observator

Nelu Tataru, vizibil emoționat. Ce a povestit ministrul ?

observator

Cresc amenzile pentru cei care nu combat ambrozia

observator