Observator Transilvan
Arad

Pedepse cu închisoarea pentru incendierea masinii

Judecătoria Arad a pronunțat hotărârea de condamnare în dosarul incendierii autoturismului aparținând lui Călin Șuteu, faptă ce a avut loc în noaptea de 17 spre 18 octombrie 2019.

Agentul de poliție, Cosmin Pană, a fost condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la distrugere. Dacian Uifălean a primit 2 ani şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, instanța hotărând să contopească această pedeapsă cu cea de 4 ani – la care a fost condamnat bărbatul, în luna octombrie a anului trecut, pentru infracțiunea de trafic ilicit de droguri de risc – în pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare sporită cu 9 luni închisoare, urmând ca acesta să execute 4 ani și 9 luni închisoare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Judecătoria Arad l-a condamnat pe Cosmin Ștef la 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, apoi a contopit această pedeapsă cu cea de 2 ani închisoare – în același dosar în care a fost condamnat și Uifălean, tot pentru trafic ilicit de droguri de risc – în pedeapsa cea mai grea de 2 ani închisoare sporită cu 6 luni închisoare, urmând ca Ștef să execute 2 ani și 6 luni închisoare.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident mortal pe autostrada Arad – Oradea

observator

Cand se intorc elevii la scoala ?

observator

Aparatura performanta pentru Spitalul Judetean Arad

observator