Observator Transilvan
Alte stiri

Olandezii vin cu masuri suplimentare

MAE precizează că autorităţile olandeze au anunţat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos, în contextul pandemiei de COVID-19, care se aplică începând de sâmbătă.

Conform informaţiilor comunicate public de autorităţile olandeze, toate persoanele care călătoresc în Regatul Ţărilor de Jos din zone de risc, inclusiv România, pe cale aeriană sau maritimă, trebuie să prezinte un test rapid (antigen sau LAMP – amplificare izotermă mediată prin buclă), efectuat cu maximum 4 ore înainte de plecare. Măsura se aplică inclusiv pasagerilor aflaţi în tranzit”, arată sursa citata.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Aceasta este o măsură suplimentară faţă de obligaţia aplicabilă persoanelor cu vârsta de peste 13 ani, care intenţionează să efectueze o călătorie pe cale aeriană, feroviară, maritimă sau rutieră în Olanda şi care trebuie să prezinte un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul olandez.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Scăpam de declarația scrisa ? Ce spune Nelu Tataru ?

observator

O mașină, pe cale de dispariție. Ce spun producătorii

observator

Ce decizie a luat Guvernul ? Sunt vizati soferii

observator