Observator Transilvan
Turism

Sezonul turistic de iarnă din Borsec, cel mai bun din ultimii ani

Sezonul turistic de iarnă din Borsec se dovedeşte a fi cel mai bun din ultimii ani, susţin autorităţile locale, un număr mare de turişti venind în staţiune pentru a practica schiul şi pentru a se bucura de atracţiile naturale deosebite ale zonei.

Primarul oraşului Borsec, Mik Jozsef, a declarat că turiştii au început să vină în staţiune din a doua jumătate a anului trecut, când s-au relaxat măsurile restrictive luate în contextul pandemiei, iar această tendinţă s-a menţinut şi după deschiderea pârtiei principale de schi, în prima zi de Crăciun.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Potrivit sursei citate, cifrele arată că este vorba de unul dintre cele mai reuşite sezoane turistice de iarnă din ultimii ani.

În data de 25 decembrie am reuşit să pornim pârtia principală de schi şi pot să afirm că, până acum, a fost unul dintre cele mai reuşite sezoane de iarnă de până acum. (…) Chiar dacă funcţionează aproape toate pârtiile de schi din împrejurimi, vedem că oamenii vin cu plăcere şi la Borsec să schieze. Avem mare noroc pentru că vin copii în tabere de (schi nr), chiar o săptămână, de la Suceava, Bacău, Cluj, vin cu părinţii şi chiar avem un flux destul de bun. Şi sper că aşa va ţine până la 10 martie, când ar trebui să se încheie sezonul de schi”, a precizat primarul Mik Jozsef.

Acesta a mai arătat că majoritatea turiştilor vin din zona Moldovei, respectiv Iaşi, Bacău sau Suceava, dar şi din judeţele Mureş şi Cluj, iar recent au început să vină turişti şi din Republica Moldova, după ce s-au ridicat restricţiile de circulaţie.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Jandarmii montani veghează la siguranța turistilor (Foto)

observator

Tunurile de zăpada, pornite

observator

Cascada Cailor, in TOP 20 cele mai mirifice locuri din Romania (Foto)

observator