Observator Transilvan
Life Satu mare

Muzeul Judetean colecteaza obiecte din perioada comunismului

Muzeul Județean Satu Mare inițiază o campanie de donații/colectare a obiectelor specifice vieții cotidiene din perioada comunismului.

Muzeul Județean Satu Mare se pregătește să își reînnoiască expozițiile de bază în care dorește să reconstruiască viața cotidiană din Satu Mare în perioada comunismului. Expoziția va reuni obiecte specifice din perioada 1945–1989. Pentru aceasta, persoanele care dețin bunuri de orice natură specifice perioadei comuniste, sunt invitate să contribuie la expoziție prin donarea de obiecte.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Lista obiectelor de epocă poate include: sticle de lapte, pachete de țigări, ziare, reviste, steaguri, legitimații, distincții, premii sportive, uniforme (militare, școlare sau altele), piese de îmbrăcăminte, fotografii, bibelouri, bunuri electrocasnice (echipamente radio-TV), piese de mobilier, jucării, etc.

Predarea obiectelor se face la sediul Muzeului Județean Satu Mare, (Bulevardul Vasile Lucaciu, nr. 21), ori prin ridicarea de la domiciliu până la data de 1 martie 2021.

Pentru informații în legătură cu preluarea bunurilor vă rugăm să vă adresați în prealabil, de luni până vineri între orele 08.00-15.00 la cordonatorul proiectului, dl. Claudiu Porumbăcean, la nr. de telefon: +0740218234.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Aproape 1.400 de carantinati la Satu Mare

observator

Cersetori ridicati de Politie

observator

Accident cu mai multe victime

observator